II Jornades d’Aprenentatge de Llengües: Entorns, Eines i Recursos Didàctics

La Direcció General de Política Lingüística organitza aquests jornades juntament amb el Servei de Llengües de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb la col·laboració de Linguamón, Casa de les Llengües

Les jornades tindran lloc els dies 24 i 25 de febrer de 2011 a l’edifici del Rectorat de la UAB.

Els temes centrals de les jornades seran la competència comunicativa i la competència intercultural, l’aprenentatge formal versus l’aprenentatge informal i les noves perspectives en la construcció dels entorns personals d’aprenentatge.

El viernes participaré como «conductora» en una de las salas en las que se debatirá sobre los Entornos Personales de Aprendizaje.

Más información:
Página web
Canal Twitter
Hashtag (ya en funcionamiento, ¡participa!): #2jal