"Educación Expandida". Primera sesion ICI Online (CCCB)

En 2010 el I+C+I del CCCB Lab ofrecerá diferentes sesiones prácticas. Se inaugurarán con una primera sesión sobre Educació expandida el día 2 de febrero de 2010, con la participación de ZEMOS98, Juan Freire y Brian Lamb. Así la presentan:

El nou context digital difumina les fronteres de l’aprenentatge tal com el coneixem. Sorgeixen nous conceptes com Open Social Learning o EduPunk, que fan referència a l’Educació expandida. Una educació que supera els límits de les institucions, de les metodologies i de les assignatures. L’educació es converteix en un laboratori en xarxa on els processos són eines d’investigació i la innovació és font de coneixement.

El horario:

  • 11-14 h / 16-18h: Taller “Models i Pràctica en l’Educació Expandida” amb Zemos 98 i Juan Freire (Mirador)*
  • 18-19 h: Documental “La escuela expandida“, dirigit per Zemos 98 (Auditori)
  • 19-21 h: Taula rodona “L’experiència d’EduPunk” amb Brian Lamb (Mirador)
  • +Las plazas son limitadas (30 personas); inscripción vía email: ici@cccb.org